Hi! Ik ben Anouk.

Al jaren heb ik een enorme liefde voor voeding. Eten. Mooi eten.
Dit begon eigenlijk als klein meisje al. Ik was altijd in de keuken te vinden om de lekkerste dingen te creƫren.

Wanneer u een rondje door mijn huis zou lopen, zou de hoeveelheid kookboeken en kooktijdschriften op vallen. In de uitpuilende boekenkast. In verloren hoekjes en op stapeltjes door het hele huis.

Er is bijna geen kooktechniek welke ik nog niet heb geprobeerd.

Sous-vide koken en Moleculair koken staan nog wel hoog op mijn wensenlijst om uit te proberen.

En natuurlijk mislukt er wel bij mij ook wel eens wat. De aardappelen iets te lang in de airfryer waardoor ze gecremeerd zijn of de verkeerde kruiden en specerijen in een slowcook-maaltijd, waardoor het na ruim 8 uur, linea recta de prullenbak in kan, maar 98% van mijn maaltijden zijn lekker tot subliem te noemen!

Het moge duidelijk zijn dat ik ook passie voor goed, eerlijk en lekker eten heb. Welke ik het allerliefste lokaal haal.

Mijn tweede passie is culinaire fotografie. Fotograferen vind ik heerlijk om te doen. Mijn twee kinderen zijn een fantastisch leidend voorwerp natuurlijk, maar ook hou ik ervan om de natuur te fotograferen. Maar het liefste zet ik mijn gecreƫerde gerechten op de foto zodat ik deze, kan delen.

Door mijn kennis van eten, kooktechnieken, voedingsproducten en fotografie, zie ik mijzelf als goede schakel om een product mooi in beeld te brengen.

Maar ook het ontwikkelen van heerlijke, smaakvolle recepten voor dit product is een kwaliteit van mij. Hierbij kan ik ook erg goed rekening houden met verscheidende allergenen. Dit omdat ik zelf 10 jaar lang glutenvrij gegeten heb, omdat er een verkeerde diagnose gesteld was. Maar ook omdat mijn zoon een koemelkallergie heeft.

Ik hoop dat ik met mijn tuimelde creativiteit en enthousiasme, mag gaan bijdragen aan het verspreiden van mooie, lokale en zuivere voeding.

SEE MY WORKS